Güzelyalı Ortaokulu

WEB https://bulancakguzelyalioo.meb.k12.tr
Adres : Güzelyalı Mahallesi Dede Hışır Cad. No24 Bulancak/GİRESUN
VİZYON : Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; • Yaratıcı, • Dünyaya uyumlu, • Sorunlara çözüm getiren, • Girişken, • Yurtsever, • Yüksek donanımlı, • Üretken, • Ahlaklı, • Dinamik, • Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.
MİSYON : • Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, • Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, • Üretken, • Yaratıcı, • Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; • En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, • Teknoloji destekli, • Yabancı dil ağırlıklı ve • Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :
Saatler : 08:50 15:10
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Dolmus ve Taksi
Yerleşim Yeri : Güzelyalı mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 2 Km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Badminton, Voleybol, Futbol, Futsal, Masa Tenisi, Çocuk oyunları
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :